Logo
Print deze pagina

And it feels like... Drieelle!

And it feels like... Drieelle!

De dag dat ik trots mijn eerst geproduceerde cd-single ophaalde, bovenaan de naam van mijn idool MADONNA vermeld zag staan en niet ver daaronder: lyrics by Drieelle wist ik het: ALLES IS MOGELIJK…

Hoe zijn ze bij jou terechtgekomen om dit liedje te zingen?
Drieelle: Madonna heeft gevraagd om tijdens haar tour gebruik te mogen maken van het al bestaande nummer van Craig & Dino en daarop haar Like A Prayer wereldwijd te zingen (waar wij fans, in de arena, getuige van zijn geweest). Door de grote vraag naar dit lied hebben C & D aan Madonna gevraagd of zij Feels Like A Prayer wilde komen inzingen in de studio. Vanwege omstandigheden (scheiding / adoptie e.o.) kon Madonna geen tijd vrij maken en besloten Craig & Dino hun nummer door een zangeres met een gelijkende stem te laten inzingen. Na het zoeken in UK & Amerika (via you tube e.a.) kwamen ze bij 3 keuzes wereldwijd uit, waaronder ik (en dit zeg ik natuurlijk met een smile op mijn gezicht).

Hoe is dit allemaal in zijn werk gegaan?
Drieelle: Craig heeft contact met mij opgenomen en gevraagd enkele demo’s op te sturen. Niet lang hierna hebben we alle zaken contractueel doorgenomen en tekende ik mijn eerste Engelstalige contract met producers die recentelijk met Madonna hadden gewerkt……….ONGELOOFLIJK!

Het nummer werd opgenomen in Engeland (door Dino en Simon Duffy) en deze trip was een geweldige ervaring. Net uit het vliegtuig ontmoette ik 2 dansers (die later de achtergronddansers van Britney bleken te zijn) en zij bleven bij me tot ze er zeker van waren dat ik in de goede metro stapte (dit werd natuurlijk beloond met een gesigneerde fotokaart van mij). De opname dag zelf was een vermoeiende dag waarop er hard gewerkt werd (waar ik niet vies van ben) en het geheel bleek al snel in orde te zijn(meerstemmig ingezongen en alle solo partijen op 1 dag). De heren waren diep onder de indruk van de snelheid, het gemak, en de perfectionistische aanpak waarmee ik werk.

Daarna werd het gedurende een periode stil en het eindresultaat is jullie bekend….

Heb je ook contact gehad met het management van Madonna? Heeft zij haar eindgoedkeuring hierover gegeven?
Drieelle: Ik heb geen contact met het management gehad. Ik weet dat er goedkeuring is geweest en dat er beperkingen zijn opgelegd – welke / en door wie zal ik nooit te weten komen.

Hoe zie je de toekomst?
Drieelle: Ik ben een positief mens en kijk niet ver in de toekomst maar leef iedere dag zo gelukkig mogelijk.

Ga je de single ook promoten en waar en hoe?
Drieelle: Ik had de single graag willen promoten echter is anders besloten.

Wat zijn je toekomstplannen?
Drieelle: De wereld veroveren met mijn glimlach =). Eigen nummers afmaken. Manager / platenbaas vinden, die staat voor langdurig succes. Laten zien wat ik kan als mezelf (niet enkel als sound & look a like van Madonna).

Om af te sluiten wil ik iedereen zeggen dat ik alle reacties enorm heb gewaardeerd en ik hoop dat de diverse vragen rondom dit project hiermee zijn beantwoord.

MadonnaNed.